July 21, 2010

Jeg synes dette nye design er ret fancy!

Det er sjovt at lege med de nye avancerede designmoderation. Jeg synes bloggen ser meget friskere ud. Jeg mangler dog at flytte rundt på mange gadgets og flytte links til en af sidebjelkerne osv. Men flot bliver det, tror jeg!

July 20, 2010

Jeg roder lidt rundt på bloggen!

21/7-10: WIP Snehvide er opdateret!
Jeg har fundet et nyt fancy design til bloggen, og har oprettet flere nye sider, som jeg lige skal finde lidt rundt i.
Jeg lægger billeder ind flere gange om dagen fra mit projekt med Naughty Snow White. Du kan finde siden ved at trykke på WIP Snehive til venstre eller trykke her. Alle kommentarer er velkomne :-)

July 09, 2010

Husk copyright, Freülain!

Det er nemt at glemme copurighten her på internettet, når man lader sig inspirere af andre kunstnere... Jeg kom selv til at hoppe i salaten, da jeg malede mine minimalerier med sjove katte.... Jeg havde ladet mig inspirere fra en kunstner som maler ACEO akvareller og sælger dem på Ebay. Når man således lægger sine værker ud på nettet, er det vigtigt at creditere den sande kunstner, så her kommer linket til vedkommenes egne auktioner.
http://cgi.ebay.com/BLACK-CAT-SUNFLOWERS-Cute-Watercolor-Painting-ART-ACEO-/360278869551?cmd=ViewItem&pt=Art_Paintings&hash=item53e24b462f

July 08, 2010

Mini magneter


Jeg malede disse to malerier her i aften. Det er stadigt sjovt at male disse små humoristiske billeder. Den til venstre har jeg kaldt " Follow your dream" og den til højre hedder "To be awake is to be alive". Den er malet på 7x5 cm mini lærred. Der er også ægte Swarovski krystaller og andet sjovt.
Kan købes med mini staffeli til 70 kr stk. 50 kr uden staffeliet, og der er magneter på bagsiden.

July 07, 2010

Flere mini malerier

Det er så sjovt at lave disse små mini-malerier! Det tager ca 1 time at lave 2 stk. I aften har jeg malet en sjov kat med et par fugle på hovedet. På siden af lærredet står der "If cats could talk, they woudn´t". Samme pris som de tidligere. 50 kr pr stk, men disse to hører sammen, så prisen er 100 kr :-). Mini- staffelier kan købes til for 10 kr pr stk, og til sidst men ikke mindst, så er der monteret 4 stk magneter på bagsiden, så de kan hygge på køleskabet også.

Mini malerier

Dette er mine små kreationer her i aften. Det er mini malerier i abstrakt stil, malet med acryl farver, og pyntet med diverse perler og andre ting fra min nail art samling. Der er lak på overfladen, og et sjovt citat på den ene side: "Wisdom starts in wonder".

Billederne er 60 mm X 40 mm og der kommer magneter på bagsiden, så de kan hænge på køleskabet.
Prisen vil være 50 kr stk. Kan bestilles i ønskede farver.
OBS: Malerierne er nylakerede på billedet, det er derfor de ser lidt slørede ud. Bedre billeder kommer senere.